Bekijk demo

Wij geloven dat hoe meer mensen hun talenten ontdekken hoe mooier de wereld wordt. 

Green-Pro is een dochterbedrijf van Wizzflix. 

Wizzflix is dé partner van bedrijven voor het ontwikkelen van talent. Het is een snelgroeiend en innovatief bedrijf met een gedreven team.

De unieke aanpak van persoonlijke videotrainingen, duidelijke animaties en leuke spelelementen maken het de beste keuze in de markt voor online leren. 

Ontstaan vanuit de droom om een plek te creëren waar tips met elkaar worden gedeeld.

Met als doel anderen te helpen om sneller hun talenten te ontdekken. Maar hoe doe je dat met een veranderende generatie? Een generatie die steeds mobieler is, een kortere spanningsboog heeft en waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling. We zijn toegewijd aan het maken van ‘s werelds beste platform voor de hospitality gedreven met de beste kwaliteit content.

Onze commitment

Om de beste leerervaring ooit te creëeren is de focus volledig gericht op het maken van kwaliteit content, gamefication en platform innovatie. Zo wordt er elke dag gebouwd aan dé plek waar je graag naar toe wilt om de volgende stap te zetten. 

Veel bedrijven investeren nu in hun medewerker experience als nooit tevoren

Want bij sommige bedrijven voel je het gewoon als je binnenkomt. Medewerkers zijn betrokken, pakken het werk met energie aan en als je iets vraagt is werkelijk geen vraag te gek. Bij andere bedrijven is het sentiment dat klanten eigenlijk maar lastig zijn. Het is geen hogere wiskunde om te voorspellen wie succesvol zijn op de lange termijn. Wij helpen bedrijven grip te krijgen op het transformeren naar een toekomstbestendige organisatie.

Wij geloven dat we aan de vooravond staan van grote veranderingen in de manier waarop we leren

Waar we nog niet heel lang geleden een encyclopedie uit de kast haalden om iets op te zoeken is het internet de plek geworden waar je alles kunt vinden. Maar tegelijkertijd is het ook een wirwar geworden met een overkill aan informatie. Wij vinden het tijd voor orde in de chaos.

Wizzflix Green-Pro Team

Job | Founder

Renée | Art director

Paul | Video & fotograaf

"We weigeren

het om

saaie trainingen

te maken." 

Evelien | Video Creator

Margot | Member Booster

"Het succes

van onze

members is

onze drijfveer."

Willem | Editor & Animator

Wesley | Marketing

Maud | Allrounder

Oplossingen

Trainingen & Toolboxen

 

Wizzflix Green-Pro

Partners 

Wizzflix

Partner Expert 

Affiliate 

Prijzen

Contact  

Support

Contact ons

📞 041 339 31 08

📞 041 328 02 36