Bekijk demo

 Ontmoet de innovators uit het groen

Wizzflix helpt vooruitstrevende bedrijven om teams te bouwen. Oplossingen in software en content creatie.

TRI

TRI is in het groen een toonaangevende speler als het om opleiding gaat. Ze leiden hoveniers en boomverzorgers op tot echte vakmensen. Door het aanbieden van Wizzflix Green-Pro worden hun mensen nog breder opgeleid in het groen. 

Brouwers

Brouwers maakt gebruik van het volledige trainingsprogramma van Wizzflix Green-Pro. Daarnaast denken ze mee over het ontwikkelen van nieuwe modules. Een waardevolle samenwerking. 

Ploegmakers 

Een zeer toonaangevende speler in het groen en klant van Wizzflix Green-Pro van het eerste uur. Mooi om te zien dat al zoveel mensen actief deelnemen aan de trainingen. 

Eric van Oss 

Managing director - GreenMax

Waarom wij Wizzflix Green-Pro zien als een grote toegevoegde waarde. Meestal is het zo dat mensen die goed uit kunnen leggen en geduld hebben, degenen zijn die steeds opnieuw de mensen die nieuw zijn mogen inwerken. Maar er komt een moment dat diegene dat ook niet meer leuk vind. Daarnaast vind niemand het fijn om mensen die ingewerkt moeten worden steeds te corrigeren. Daarom is het zo fijn als die nu alleen maar hoeven te zeggen; kijk nog eens naar dit of dat filmpje? Dit duurt dan 3 min, en dan weet degene die ingewerkt moet worden weer hoe het in detail moet. Bespaart veel tijd, energie, en mensen leren het op een gemakkelijke manier om het goed te doen. Een ander punt waarom wij Wizzflix Green-Pro zo goed vinden, is omdat het bij verschillende producten die GreenMax verkoopt, het heel belangrijk is om ze op de juiste manier te installeren of te gebruiken, waardoor deze producten pas echt goed tot hun recht komen. En wij hebben al veel rare dingen gezien met installaties, dus deze filmpjes helpen daar enorm bij. Daarom Steunt GreenMax dit initiatief met volle overtuiging!

Jeroen van Woerden

Regiocoördinator TRI

Het doel van TRI Groei in Groen is om goed geschoolde medewerkers aan te leveren bij de groensector. Wizzflix Green-Pro biedt de mogelijkheid voor de studenten van TRI op elk gewenst moment praktische instructievideo’s te kijken over de hoveniers werkzaamheden. Wel zo makkelijk als je een gemotiveerde kandidaat hebt, met nog niet zo veel praktijkervaring. Voor TRI een mooie aanvulling aan ons groene werken-leren traject aangezien ze direct met de opgedane informatie aan de slag kunnen. Ook zo helpt TRI de studenten groeien in het groen!

Via een beheerdersfunctie kan ik de voortgang van onze studenten volgen, wel zo makkelijk! Het is al voorgekomen dat een student vragen had over het uitvoeren van zijn werk. Het bekijken van de instructievideo en kleine aanvullende uitleg van de voorman in de praktijk, hebben ervoor gezorgd dat de student de kennis en vaardigheden van het uit te voeren werk goed beheerst!

Honderden vijf-sterren beoordelingen 

Danny ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Super handige en belangrijke dingen die je echt moet weten om veilig te werken." 

Dennis ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Dit is zeer nuttig en wordt vaak onderschat. Begin nooit zomaar aan een klus." 

Ronald ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Klasse dat men nu een tool heeft waar zowel nieuwe als ervaren werknemers in het groen hun voordeel uit kunnen halen. Complimenten heren/dames!"

Hans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Heel nuttig en duidelijk."

Stel je voor alle video's in een app
met eigen look & feel

Ook meedoen

Oplossingen

Trainingen & Toolboxen

 

Wizzflix Green-Pro

 

Partners 

Wizzflix

Partner Expert 

Affiliate 

Prijzen

Contact  

Support

Contact ons

📞 041 339 31 08

📞 041 328 02 36