Bekijk demo

Ontdek 3 redenen waarom investeren in je medewerkers meer rendement oplevert. 

Maak van werken
een gave reis

Maak veranderingen makkelijker. Deel kennis, inspireer, leer samen en betrek medewerkers als nooit tevoren. De weg naar een continu lerende organisatie. Groei samen naar nieuwe hoogtes. 

Bespreek de mogelijkheden
REDEN 1

KOSTENBESPAREND

Personeelskosten zijn voor een belangrijk deel bepalend voor je kostprijs. De verbetering van je productiviteit vertaalt zich direct in een beter bedrijfsresultaat. Door de handige tips, stappenplannen en checklists is iedere Wizzflix Green-Pro training gericht op maximale productiviteit.

Maximale productiviteit betekent ook alles in één keer goed. Duidelijke en juiste instructies voorkomen fouten en daarmee verlagen ze de faalkosten. Uit onderzoek blijkt dat 10% van alle kosten bestaan uit faalkosten ofwel onnodige kosten. Ook dit zijn kosten die als je ze niet maakt direct worden vertaald naar winst.

Wizzflix beïnvloedt de productiviteit en reduceert faalkosten en is juist daarom zeer effectief als het op kostenbesparing aankomt!

 

REDEN 2

VEILIGHEID 

De veiligheid van medewerkers en hun werkomgeving is super belangrijk. Het is onze hoofdtaak om goed voor onze medewerkers te zorgen en hen een veilige werkplek te bieden. Hen te wijzen op alle gevaren en bewust te maken van alle risico's. Om zo veilig als mogelijk binnen de juiste wet- en regelgeving te kunnen werken zijn goede instructies noodzakelijk.

Diverse modules van Wizzflix Green-Pro zijn juist gericht op het minimaliseren van veiligheidsincidenten, geven uitleg over gebruik van PBM’s en helpen enorm aan de bewustwording van alle mogelijke risico’s.

 

REDEN 3

ONTWIKKELING 

Het ontwikkelen van je medewerker is eigenlijk het ontwikkelen van je bedrijf. Niet alleen als het even uitkomt in het winterseizoen maar continue opleiden. Het is feitelijk de belangrijkste investering van je bedrijf namelijk een investering in je personeel. Gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers dragen bij aan klanttevredenheid en zorgen uiteindelijk voor de orderportefeuille. 

De toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van Wizzflix Green-Pro stimuleert de medewerker om “iedere dag weer” te kunnen ontwikkelen. Een rijke keuze aan mogelijkheden in de “menukaart” die Wizzflix biedt, kan op elk moment de desgevraagde training worden doorlopen. De opgehaalde kennis is dus vers en direct inzetbaar.

 

Neem mensen aan op ambitie. 
Train ze met Wizzflix Green-Pro. 

Bekijk de prijzen

Oplossingen

Trainingen & Toolboxen

Wizzflix Green-Pro

Partners 

Wizzflix

Partner Expert 

Affiliate 

Prijzen

Contact  

Support

Contact ons

📞 041 339 31 08

📞 041 328 02 36